Info Tel :  00355 42 257 663  Mobile :  00355 693255311  e-mail:  eurodrita@yahoo.com  Skype : dritatravel1

  Agjensia Drita Travel Tirane  
  Rruga Urani Pano Mbrapa Hotel Tirana International
  Tel : +355 69 2348608  & +355 66 3030311    Tiranė , Albania

  Kerko Destinacionin   Rregullore 
 
Zgjidh destinacionin
Vajtje ardhje vajtje
Stacioni i Nisjes:
Stacioni i Arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
Data Nisjes :
Data kthimit
 

   
 

MAQEDONI

TIRANE - KUMANOVE - TIRANE - Cdo dite te merkure dhe te diele  nga TIRANA ora 19:00 ( Agjensia Drita rr.urani pano )
KUMANOVE - TIRANE - KUMANOVE - Cdo dite te hane dhe te ejte nga KUMANOVA ora 20:00 ( Stacioni i autobuseve)

SOFIA BULLGARI

TIRANE - SOFIA - TIRANE - Cdo te DIELE dhe te MERKURE  nga TIRANA ora 19:00 ( Agjensia Drita  )
SOFIA - TIRANE - SOFIA - Cdo te HENE dhe te EJTE nga SOFIA ora 16:00 ( Stacioni i Autobusave )

ISTAMBOLL - TURKEY

TIRANE - ISTAMBOL - Cdo te MERKURE,PREMTE,  DIELE ora 11:00 ( Agjensia Drita)
ISTAMBOL - TIRANE - Cdo te MARTE, EJTE, SHTUNDE ora 16:00 ( Otogar Bajram Pasha )

GJERMANI ( Mal te Zi, Kroaci , Slloveni , Austri, Gjermani )

TIRANE - HAMBURG - Cdo te SHTUNE DHE TE MERKURE  ora 08:00 ( Agjensia Drita)
HAMBURG - TIRANE - Cdo te SHTUNE DHE TE MERKURE  ora 23:00 ( Stacioni i Trenit )

ITALIA 
Linja  ME KALIM NGA TOKA
TIRANE - MILANO - Cdo te MERKURE, PREMTE  ora 18:00 ( Agjensia Drita)
MILANO - TIRANE - Cdo te MERKURE ,PREMTE  ora 18:00 ( Stacioni i Trenit )

MONTENEGRO
TIRANE - MAL TE ZI ( POTGORICE,BUDVA,KOTORR,TIVAT,ULQIN) - Cdo DITE ORA  08:00

DANIMARKE - SUEDI 

TIRANE - SHKUP -KOPENHAGEN - MALMO - Cdo te PREMTE 19:30 ( Agjensia Drita)

 

0  
Username :
Password :
 
       Booking System Online by AlbAsp - Copyright 2011-2012 - By AlbAsp.com